- 1403/12/07 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا و ولایت رشت
- 1403/12/07 جلسه هماندیشی سازمان نظام پزشکی رشت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/06 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کرد
- 1403/12/05 گزارش تصویری از شرکت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم بزرگداشت مقام سید الشهدای جبهه مقاومت شهید والا مقام سید حسن نصرالله/ رشت مصلی امام خمینی (ره)
نشست شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد
دکتر گل شکن در نشست شورای مدیران با تبیین استراتژی های موثر در مدیریت فرصت، اظهار کرد؛ تعهد به توسعه و تلاش برای تبدیل تهدید ها به فرصت در مسیر توسعه یافتگی و حرکت هدفمند در این جهت را می توان در زمره مهمترین اهداف و چالشی ترین مباحث در هر سازمان دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( گیل وب دا)؛ در نشست شورای مدیران معاونت توسعه،که با حضور دکتر مصطفی گل شکن_ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد، دکتر گل شکن با تبیین استراتژی های موثر در مدیریت فرصت، اظهار کرد؛ تعهد به توسعه و تلاش برای تبدیل تهدید ها به فرصت در مسیر توسعه یافتگی و حرکت هدفمند در این راستا را می توان در زمره مهمترین اهداف و چالشی ترین مباحث در هر سازمان دانست.
وی در ادامه با بیان اینکه خواستگاه اصلی فرصت ها محیط بیرونی سازمان است، ضمن اشاره به عناصر تشکیل دهنده مدیریت فرصت ازجمله، دانش، مشارکت، هوشیاری و... تصریح کرد؛ می توان مدیریت فرصت را فرآیند کشف، شناسایی، تحلیل و بهره برداری از قابلیت های بالقوه موجود در محیط با هدف تسهیل و تسریع دردسترسی به اهداف سازمان ذکر کرد.
درادامه، هریک از مدیران مدیریت های معاونت توسعه به ارائه گزارش عملکرد آخرین اقدامات صورت گرفته در حوزه مربوط به فعالیت خود پرداختند.
در پایان موارد مطروحه توسط دکتر گل شکن بررسی و تصمیمات لازم در خصوص انجام اقدامات بعدی در این خصوص، اتخاذ شد.
نظر دهید